Behandelingen voor huidverjonging

Littekenbehandeling Van Dinteren Clinics

Dermapen

Last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de Dermapen behandeling de perfecte behandeling voor u. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en leeftijden.

Pixel Peel Van Dinteren Clinics

De Pixel Peel

Een TCA peeling in combinatie met microneelding. Valt onder de categorie mediumpeelings. Zeer geschikt voor  (acne)littekens. Skinboosters Skintech

Skinboosters

Een injectievloeistof, bestaande uit een basis aangevuld met actieve ingrediënten. Skinboosters repareren, voeden en vullen de oude wordende huid. 


Easy Phen Very Light peel resultaat Van Dinteren Clinics

Easy Phen Light Peel

De behandelingen voor huidverjonging staan op volgorde van qua intensiteit. De dermapen is een vrij milde behandeling en is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en leeftijden, de Easy Phen Light valt onder de categorie diepe peelings en geeft daarbij een indrukwekkend resultaat. Afhankelijk van de indicatie en gewenste resultaat wordt een beoordeling gemaakt welke behandeling het meest passend is voor uw huid. 
De beste huidverzorging

Op naar een gave huid! 

Heb je last van zonneschade, huidveroudering en oneffenheden? Oogt jouw gezichtshuid onregelmatig, vermoeid en getekend? Ben je eigenlijk gewoon toe aan een ‘nieuwe huid’? Ik als huidtherapeut help je graag om jouw gezichtshuid een make-over te geven.

Vraag een gratis intake aan, hierin bespreken we welke behandelmogelijkheden het beste voor jouw huid zijn!