Skinboosters Skintech


Skinboosters 

Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen? Dan is een skinbooster misschien wel wat voor jou.

De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Er zijn skinboosters voor het gezicht, hals en decollete, lichaam en het haar. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

U225 Skinboosters Van Dinteren Clinics

Waar helpt een skinbooster bij?

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)
  • Slappe, losse huid
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Haarverlies

De behandeling

Onze RRS®-Inject skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald.

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd. Afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat wordt de huid een aantal keren behandeld waardoor de huid verbeterd. Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen een optimaal resultaat met een interval van 1 of 2 weken. Na de behandeling kan de huid lichte roodheid vertonen. Afhankelijk van de toegepaste applicatie trekt dit binnen enkele uren weg. 

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. De eerste signalen zijn microrimpels en veranderingen in huidtextuur die gepaard gaan met verlies van stevigheid en uitstraling. Om de zichtbare tekenen van dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is aanvulling, c.q. behandeling met hyaluronzuur een aanrader. Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en daarom ook de basis (non-crosslinkt en van biotechnische oorsprong) van de RRS®-Inject skinboosters. Aanvulling met een specifiek biorevitalisatiecomplex helpt om de huid te voeden of te verstrakken of, in het geval van XL Hair®, de haarfollikels te stimuleren.

De kracht van het combinerenRRS®-Inject skinboosters zijn geschikt voor toepassing zowel op het gezicht als op het lichaamen kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld peelings, fillers of botuline toxine. RRS®-Injectskinboosters lenen zich ook uitstekend als voorbereiding of aanvulling op laserbehandelingen, draadtechniek en plastisch-esthetische ingrepen.

Huidverzorgingsproducten voor huidverjonging

Skintech gecertificeerde kliniek

Na de behandeling

De behandeling heeft een korte ‘downtime’ en wordt als zeer prettig ervaren. Na de behandeling kan er lichte zwelling ontstaan en zijn er soms kleine rode puntbloedinkjes aanwezig.  

De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt voller, lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen gaat u langdurig resultaat zien. 

                                                   Skinboosters Skintech

Skinbooster Utrecht

Op naar een gave huid! 

Stoor jij je aan het volumeverlies in je gezicht? Skinboosters zijn de oplossing voor iedereen die weer snel een volle huid wil. Maak een afspraak en we maken samen een plan om jouw huid weer te laten stralen!