Skinboosters dmv mesotherapie Utrecht

Skinboosters dmv mesotherapie

Skinboosters, ook wel bekend als mesotherapie zorgt voor een optimaal gezonde huid! 

Maak een afspraak

Kom langs voor een vrijblijvende intake
XL hair behandeling Utrecht

Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet in het gezicht of rondom je ogen? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen? Dan is een skinbooster wat voor jou! 

De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Er zijn skinboosters voor het gezicht, hals en decolleté, lichaam en het haar. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

Skinboosters dmv mesotherapie Utrecht

Soorten skinboosters

RRS® HA Eyes is een Skinbooster speciaal voor de kwetsbare huid rondom de ogen welke ervoor zorgt dat wallen verminderen. Een bijkomend voordeel is dat het ook donkere kringen en fijne lijntjes vermindert waardoor de oogcontouren verbetert. Voor de beste resultaten kan deze behandeling worden geïntensiveerd met een speciaal oogmasker en oogserum na afloop van de skinbooster behandeling. Dit zorgt voor een intensieve hydratatie voor de huid ronder de ogen en vermindert tegelijkertijd fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen. 

Voordelen skinbooster in combinatie met het oogmasker en oogserum: 

  •  Onmiddellijke verlichting van vermoeide ogen
  •  Vermindert gezwollen oogleden en donkere kringen
  • Verbetert de hydratatie van de huid onder de ogen
  •  Spa-achtige ervaring 

RRS® HA Tensorlift is een skinbooster voor de slapper geworden huid. Dit product bevat 30 mg/5 ml hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), een acethylcholine precursor, die bewezen effectief is bij het verbeteren van de stevigheid van de huid.

RRS® Hyalift 75 Pro active is een skinbooster voor de verouderde huid met volumeverlies. Dit product geeft een ´superhydratatie´ en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

Skinboosters dmv mesotherapie Utrecht

Waar helpt een skinbooster bij?

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)
  • Slappe, losse huid
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Haarverlies

De behandeling

Onze RRS®-Inject skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald.

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd. Afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat wordt de huid een aantal keren behandeld waardoor de huid verbeterd. Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen een optimaal resultaat met een interval van 1 of 2 weken. Na de behandeling kan de huid lichte roodheid vertonen. Afhankelijk van de toegepaste applicatie trekt dit binnen enkele uren weg. 

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. De eerste signalen zijn microrimpels en veranderingen in huidtextuur die gepaard gaan met verlies van stevigheid en uitstraling. Om de zichtbare tekenen van dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is aanvulling, c.q. behandeling met hyaluronzuur een aanrader. Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en daarom ook de basis (non-crosslinkt en van biotechnische oorsprong) van de RRS®-Inject skinboosters. Aanvulling met een specifiek biorevitalisatiecomplex helpt om de huid te voeden of te verstrakken of, in het geval van XL Hair®, de haarfollikels te stimuleren.

De kracht van het combinerenRRS®-Inject skinboosters zijn geschikt voor toepassing zowel op het gezicht als op het lichaamen kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld peelings, fillers of botuline toxine. RRS®-Injectskinboosters lenen zich ook uitstekend als voorbereiding of aanvulling op laserbehandelingen, draadtechniek en plastisch-esthetische ingrepen.

Huidverzorgingsproducten voor huidverjonging

Skintech gecertificeerde kliniek

Na de behandeling

De behandeling heeft een korte ‘downtime’ en wordt als prettig ervaren. Na de behandeling kan er lichte zwelling ontstaan en zijn er soms kleine rode puntbloedinkjes aanwezig.  

De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt voller, lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen gaat u langdurig resultaat zien. 

                                                   Skinboosters Skintech

Skinboosters Utrecht

Op naar een gave huid! 

Stoor jij je aan het volumeverlies in je gezicht? Skinboosters zijn de oplossing voor iedereen die weer snel een volle huid wil. Maak een afspraak en we maken samen een plan om jouw huid weer te laten stralen! 

Maak een afspraak


Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake