Bindweefselmassage Utrecht

Bindweefselmassage

Wil je de huidconditie van je gezicht verbeteren of de cellulite op je benen en billen verminderen? Kies dan voor een bindweefselmassage!

Maak een afspraak

Kom langs voor een vrijblijvende intake
Skinboosters dmv mesotherapie Utrecht

Het lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit bindweefsel. Het is overal in ons lichaam te vinden en heeft diverse belangrijke functies. Zo geeft het ons lichaam steun en vorm, omhult het spieren, verbindt het lichaamsdelen en organen met elkaar en speelt het een rol bij de stofwisseling, wondheling en afweer. Door een bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de huid steviger wordt en celvernieuwing sneller plaatsvindt. Voornamelijk het losmaken van verklevingen zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt verbeterd. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren!

Voor het beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Hoe lang de kuur duurt is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie. Gemiddeld bestaat een kuur uit één bindweefselmassage per week gedurende 12 weken lang.

Behandeling Huidverjonging bij Van Dinteren Clinics

Resultaten gelaat

 • Een strakkere huid
 • Duidelijk fijnere poriën
 • Een verbeterde huidstructuur
 • Minder rimpels en lijntjes
 • Strakkere gezichtscontouren als nooit tevoren!
Bindweefselmassage benen

Resultaten benen

 • Een strakkere huid
 • Een verbeterde huidstructuur
 • Minder ´hobbelig´ huidoppervlak 
 • Strakkere contouren
beste huidverzorging

Na de behandeling

Na een bindweefselmassage in het gezicht kan de huid na de behandeling wat rood worden. Direct na de behandeling in het gezicht is een stralende glow zichtbaar. De huid is goed doorbloed en alle voedingstoffen vloeien weer goed door het hele gezicht. Heel soms is het mogelijk dat er een kleine puntbloeding ontstaat. Deze rode puntjes trekken vanzelf weer weg en komen weinig voor. 

Na afloop van de bindweefselmassage bij de benen kan je een wat beurs gevoel hebben. Ook kunnen blauwe plekken ontstaan. Dit is vaak als het weefsel sterk verkleefd is en meestal ontstaan de blauwe plekken de eerste paar behandelingen. Dit is niet erg en trekt vanzelf weer weg. 

Adviezen

 • Net losgemaakt bindweefsel heeft namelijk de neiging om weer snel te verkleven. Voor het meest optimale resultaat is het het best om een aantal korte sessies kort op elkaar te plannen. Er wordt geadviseerd om tweemaal per jaar een kuur te doen. Vaak wordt een kuur gedaan in het voorjaar (voorbereiding op de zomer) en in het najaar (feestdagen in zicht!) 
 • Drink na de behandeling voldoende water om afvalstoffen snel af te voeren! 

Bindweefselmassage Utrecht

Op naar een gave huid! 

De behandeling is uitermate geschikt voor een doffe, slecht doorbloede en verslapte huid maar eigenlijk geschikt voor alle huidtypes. Resultaten zijn direct merkbaar na de eerste behandeling. 

Wil jij is een bindweefselmassage ervaren? Maak snel een afspraak en kom langs! 

Maak een afspraak


Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake