SkinPen Utrecht

SkinPen

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem.

Maak een afspraak

Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake
SkinPen Van Dinteren Clinics

De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.

Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

SkinPen Van Dinteren Clinics

Indicaties

 • (Acne)littekens
 • Rimpels en fijne lijntjes 
 • Grove poriën
 • Algehele huidverbetering  
 • Voorbehandeling van cosmetisch chirurgische ingrepen
 • Pigmentatie 
SkinPen Van Dinteren Clinics

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse® Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling. De behandeldiepte kan variëren. Dit wordt afgestemd op het te behandelen huidoppervlak en de situatie. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en het herstellend vermogen van de huid. De behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

SkinPen Van Dinteren Clinics

Na de behandeling

De behandelde huid ziet er na de behandeling rood uit en voelt warm/prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot 24 uur weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen langer rood blijven. In de komende 24 uur na de behandeling wordt de Skinfuse® Lift HG 2-4 maal aangebracht voor de nodige hydratatie. De volgende 24 uur breng je de Skinfuse® RESCUE crème naar behoefte aan. Deze crème helpt de huid te kalmeren, te verzachten en te herstellen.

Collageenstimulatie kan tot negen maanden doorwerken na de laatste behandeling. Zolang kan de huid profijt hebben van de behandeling en kan de huid/littekens verbeteren.

Resultaten 

 • De huid wordt steviger, strakker, gladder en egaler
 • Rimpels verminderen
 • Poriën worden minder zichtbaar
 • Vermindering roodheid
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
Hannelore Zwitserlood

Wow, wat ben ik blij dat ik deze kliniek heb ontdekt! Na vier behandelingen ziet mijn huid er zoveel beter, rustiger en gelijkmatiger uit.

Hannelore Zwitserlood
SkinPen Utrecht

Op naar een gave huid! 

De SkinPen is het eerste microneedling syteem ter wereld dat een FDA (Food and Drug Administration) goedkeuring heeft en een klinisch bewezen veiligheid en effectiviteit kan garanderen. Maak een afspraak voor een intake en dan maken we samen een plan om jouw huid weer te laten stralen. Je bent van harte welkom! 

Maak een afspraak


Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake