Cosmetisch arts Utrecht

Cosmetische geneeskunde

Injectables op een natuurlijke manier

Maak een afspraak

Kom langs voor een vrijblijvende intake
Cosmetisch arts Utrecht

Een huid passend bij je uiterlijk- én innerlijk

Met jarenlange ervaring weet cosmetisch arts Drs. A. Zegveld (KNMG) als geen ander hoe ze haar cliënten met een stralende glimlach naar huis moet laten gaan. Ze vindt het belangrijk dat het effect van een cosmetische behandeling niet alleen past bij iemands uiterlijk, maar ook bij iemands innerlijk. Haar doel is om subtiele aanpassingen te doen zodat jouw uitstraling beter overeenkomt met hoe je je werkelijk voelt.

Binnen de huidtherapie bestaan diverse behandelingen die de huid verstevigen en verstrakken. Echter hebben huidtherapeutische behandelingen uiteindelijk maximum qua diepte waarin kan worden gewerkt. Voor het tegengaan van volumeverlies of het verminderen van rimpels kunnen injectables de ideale oplossing bieden.

Injectables kunnen worden ingezet bij verjonging in het gezicht, maar ook bij overmatig zweten, migraine, handverjonging, verjonging van de hals en voor bodycontouring.

Cosmetisch arts Utrecht

Botuline Toxine
Botuline Toxine, beter bekend als botox, is een middel dat spieren ontspant. Wanneer het in de spieren wordt geïnjecteerd, zorgt het ervoor dat deze minder krachtig kunnen samentrekken. Hierdoor vervagen rimpels en helpt het preventief tegen toekomstige lijntjes. Het maximale resultaat wordt zichtbaar na ongeveer acht tot veertien dagen. Het effect is echter niet permanent. Na drie tot zes maanden neemt het geleidelijk af en kan indien gewenst een vervolgafspraak worden ingepland.

Fillers
Fillers kunnen worden ingezet als er net wat meer volume wordt gewenst, zoals bij de jukbeenderen of lippen. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare middelen. Dit betekent dat wat in de huid wordt geïnjecteerd geleidelijk weer wordt afgebroken. Door ingrediënten te kiezen die van nature ook in ons lichaam voorkomen, kunnen we de veiligheid waarborgen en prachtige, natuurlijke resultaten behalen.

Cosmetisch arts Drs. A. Zegveld
Cosmetisch arts Drs. A. Zegveld

Drs. A. Zegveld

Met jarenlange ervaring weet Amber Zegveld, cosmetisch arts KNMG, als geen ander hoe ze haar cliënten met een stralende glimlach naar huis kan laten gaan. Ze vindt het namelijk ontzettend belangrijk dat het effect van een cosmetische behandeling niet alleen past bij iemands uiterlijk, maar ook bij iemands innerlijk.

  • Ervaren arts KNMG- en BIG-geregistreerde arts 
  • Staat voor natuurlijke behandelingen
  • Heeft oog voor detail

Nederland is het eerste land ter wereld waar je een officieel erkende opleiding tot cosmetisch arts kunt volgen. Drs. Zegveld is de eerste die de medische profielopleiding 'cosmetisch arts KNMG' succesvol heeft afgerond. Met haar fijne oog voor detail en haar passie voor esthetiek is zij perfect voor de cosmetische geneeskunde. Bij Drs. Zegveld kun je rekenen op prachtige, natuurlijke resultaten die je een frisse uitstraling geven, zonder dat iemand anders het merkt. Naast haar vakmanschap is zij ook buitengewoon vriendelijk en neemt ze altijd de tijd, waardoor je je direct op je gemak voelt.

BIG-nr: 69920534601Cosmetisch arts Utrecht

Natuurlijke huidverjonging

Benieuwd wat cosmetisch arts Drs. Zegveld voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult zal Drs. Zegveld je huid zorgvuldig analyseren en ontvang je persoonlijk advies op maat. Of je nu fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies wilt aanpakken, voor een natuurlijk resultaat en de beste zorg ben je bij ons aan het juiste adres! 

Maak een afspraak


Een intake is gratis en vrijblijvend