Pigmentvlekken verwijderen Van Dinteren Clinics


Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen als cosmetisch storend worden ervaren en dit kan je soms onzeker maken. Gelukkig kunnen pigmentvlekken goed worden behandeld door middel van de laser of door een peeling. Pigmentvlekken kunnen ontstaan door blootstelling aan de zon, hormonen of na een ontstekingsproces. Om pigmentvlekken zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type pigment er sprake is.

Voor het effectief behandelen van pigmentvlekken kan een laserbehandeling of een medische peeling in combinatie met huidverzorgingsproducten de oplossing bieden. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan opstellen.

Stoort jij je aan je pigmentvlekken? Wacht dan niet langer en kies voor een huidverbeterende behandeling bij Van Dinteren Clinics. Voor het verwijderen van pigmentvlekken kan je de volgende behandelingen boeken:


Alexandrite laser

IPL-flitslamp

TCA-peeling

Benebellum peeling

Easy Phen (Very) Light

Huidverzorgingsproducten pigmentgevoelige huid

Adviezen

  • Heb je een pigmentgevoelige huid? Het belangrijkste is dat je voorzichtig bent met de zon. Pigmentvlekken kunnen bij blootstelling aan de zon namelijk makkelijk weer terugkomen. Wees daarom op je hoede en draag altijd een hoge beschermingsfactor zoals de Melablock HSP® SPF 30 of 50 en een pigment onderdrukkende crème zoals de Blending Bleaching crème van Skintech. 
Huidtherapeuten Van Dinteren Clinics cosmetische zorg met een ethisch kompas

Op naar een gave huid! 

Het hebben van pigmentvlekken kan je soms onzeker maken. Maak een afspraak en we maken samen een plan om jouw pigment de baas te zijn.