Laser ontharen mannen Utrecht


Laser ontharen voor mannen

Weg met ongewenste haargroei!

Pigment laseren huidtherapeut Utrecht

De nieuwste & sterkste  lasers

Laser ontharen Utrecht

100% resultaat gegarandeerd 

gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh huisartsen

Huidtherapeuten als behandelaar


Anderen gingen jou voor...

Echt een aanrader

Vorige week een bezoek gebracht bij Van Dinteren Clinics vestiging Utrecht en werd positief verrast door hun aanpak en service. Kortom: je krijgt daar waar je voor komt, echt een aanrader.

Van Dinteren Clinics Huidtherapie Utrecht

Wouter 

Superfijne service

Superfijne service, goede adviezen en een gezellig tijd gehad!Laser ontharen mannen Utrecht
Kennan
Zeer tevreden over het resultaat 

Ik heb nu 2 laserbehandelingen ondergaan bij Van Dinteren Clinics en ben zeer tevreden over het resultaat tot op heden. Ik beveel Van Dinteren Clinics sterk aan!

Laser ontharen Utrecht

Maarten

Laser ontharen mannen Utrecht

Laser ontharen Utrecht 

veilig en effectief 

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mannen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Ben jij hier helemaal klaar mee? Dan biedt laserontharing de uitkomst voor jou!

Met trots kunnen wij zeggen dat wij werken met werelds beste laser (Duetto MT EVO) waarmee we veilig en effectief ieder huidtype kunnen behandelen. Met deze krachtige laser worden haren makkelijk, snel en comfortabel verwijderd.

Laser ontharen mannen Utrecht

De behandeling

Voordat een laserbehandeling voor definitieve ontharing wordt uitgevoerd, vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats. De huidtherapeut zal door het uitvragen van specifieke gegevens (medicatiegebruik, zongedrag, gezondheid) bepalen of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Tijdens de laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Dit proces is alleen effectief als de haren in de juiste haargroeifase zitten. Het is echter zo dat haren zich niet allemaal tegelijk in hetzelfde stadium bevinden. Om die reden zijn meerdere laserbehandelingen nodig. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen voldoende. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van het behandelgebied. Voor het gelaat is dit meestal 4-5 weken en voor het lichaam ongeveer 6-8 weken.


Na elke behandeling merk je verschil in vermindering van de haargroei. Echter is dit in sommige gevallen pas na een aantal behandelingen merkbaar. De behandelde haren vallen na 2 tot 4 weken uit: het lijkt alsof ze groeien maar de afgestorven haren worden door de huid naar buiten geduwd.

Pigment laseren huidtherapeut Utrecht

De goudenstandaard voor ontharing

De Duetto MT EVO maakt gebruik van twee type lasers, de Alexandrite van 755 nanometer en de Nd:YAG van 1064 nanometer. Naast dat deze laserbronnen los van elkaar gebruikt kunnen worden, is het ook mogelijk om beide golflengtes te combineren voor een veilige behandeling voor alle huidskleuren. Met zijn 3.7kVa vermogen is deze laser één van de krachtigste lasers ter wereld. Hierdoor is deze laser geschikt om alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6) te behandelen. Tevens beschikt de Duetto MT EVO over een koelsysteem dat verwerkt zit in de behandelkop, hiermee wordt tijdens het behandelen de huid direct gekoeld om de verhitting in de huid te beperken en de behandeling aangenamer te maken.

  • Altijd dezelfde behandelaar 
  • Sterkste en beste lasers
  • Veilig en effectief
  • Geschikt voor alle huidtypen 
  • Geen wachttijden
  • Persoonlijk en betrokken huidtherapeuten als behandelaar 
Mannen laser ontharen Utrecht

Speciale laseractie 

Ben jij helemaal klaar met die ingegroeide haartjes of het dagelijks scheren van de huid? Begin nu met laserontharing en geniet deze zomer van een haarvrije huid met de speciale laseractie.

Koop een pakket van 7 behandelingen en ontvang 1 behandeling gratis!


Laser ontharen mannen Utrecht

Op naar die haarvrije, gladde huid! 

Steeds meer mannen laten zich definitief laser ontharen. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake voor meer informatie. 

Wil je liever gebeld worden voor meer informatie of voor het maken van een afspraak?