Laser ontharen transgender Utrecht


Laser ontharen transgenders 

Ben jij een transgender en wil jij graag van je ongewenste haren af? Wil jij laser ontharen voor een geslachtsveranderde operatie of stoor jij je aan je baardgroei? Definitief ontharen zorgt ervoor dat je voorgoed kan afrekenen met ongewenste haargroei. 

In vele klinieken wordt laser ontharen voor transgenders aangeboden, echter hebben in de praktijk maar weinig huidtherapeuten ervaring met het laseren van transgenders. Wil jij niet een behandelaar die voor het eerst een transgender behandeld? Begin dan met laserontharing bij Van Dinteren Clinics om zo verzekerd te zijn van de beste behandeling door ervaren huidtherapeuten. 

Wij werken volgens de Kwaliteitsstandaard Transgenderzorg en het stroomschema voor (peroperatieve) ontharing tijdens transitietraject. Tevens zijn wij aangesloten bij het netwerk Transgenderzorg 2023. 

Zeer tevreden over het resultaat 

Ik heb nu 2 laserbehandelingen ondergaan bij Van Dinteren Clinics en ben zeer tevreden over het resultaat tot op heden. Ik zou Van Dinteren Clinics sterk aanbevelen!

Laser ontharen Utrecht

Maarten

Laser ontharen transgender Utrecht

De behandeling

Voordat een laserbehandeling voor definitieve ontharing wordt uitgevoerd, vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats. De huidtherapeut zal door het uitvragen van specifieke gegevens (medicatiegebruik, zongedrag, gezondheid) bepalen of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Tijdens de laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Dit proces is alleen effectief als de haren in de juiste haargroei fase zitten. Het is echter zo dat haren niet allemaal tegelijk in hetzelfde stadium bevinden. Om die reden zijn meerdere laserbehandelingen nodig. Gemiddeld zijn 6 tot 10 behandelingen voldoende. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van het behandelgebied. Voor het gelaat is hanteren we meestal 4-5 weken en voor het lichaam ongeveer 5-7 weken.

Na elke behandeling merk je verschil in vermindering van de haargroei. Echter is dit in sommige gevallen pas na een aantal behandelingen merkbaar. De behandelde haren vallen na 2 tot 4 weken uit: het lijkt alsof ze groeien maar de afgestorven haren worden door de huid naar buiten geduwd.


  • Altijd dezelfde behandelaar 
  • Wij werken met de beste en sterkste laser die er is Alexandrite & Nd:YAG (Duetto MT EVO) 
  • Veilig en effectief
  • Geschikt voor alle huidtypen 
  • Geen wachttijden
  • Persoonlijk en betrokken huidtherapeuten als behandelaar 
Laser ontharen Utrecht

De gouden standaard voor laserontharing 

De Duetto MT EVO maakt gebruik van twee type lasers, de Alexandrite van 755 nanometer en de Nd:YAG van 1064 nanometer. Naast dat deze laserbronnen los van elkaar gebruikt kunnen worden, is het ook mogelijk om beide golflengtes te combineren voor een veilige behandeling voor alle huidskleuren. Met zijn 3.7kVa vermogen is deze laser één van de krachtigste lasers ter wereld. Hierdoor is deze laser geschikt om alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6) te behandelen. Tevens beschikt de Duetto MT EVO over een koelsysteem dat verwerkt zit in de behandelkop, hiermee wordt tijdens het behandelen de huid direct gekoeld om de verhitting in de huid te beperken en de behandeling aangenamer te maken. Door de koeling van de opperhuid wordt de kans op verbranding geminimaliseerd en voelt laserontharing comfortabel. 

Aanbieding

Koop een pakket van 5 behandelingen ontvang 1 behandeling gratis!

Maak snel een afspraak voor deze aanbieding en binnenkort ben je van jouw ongewenste haargroei af! Maak zelf een afspraak via het online afsprakensysteem of laat je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

 

De beste huidverzorging

Op naar een haarvrije huid! 

Het hebben van haren op plekken waar je ze niet wil kan vervelend zijn. Loop er daarom niet langer mee rond. Maak een eenvoudig een afspraak voor een kennismaking en intake waarin we jou alles kunnen vertellen over de laserbehandeling.