IPL behandeling Utrecht


Werkwijze

Bij Van Dinteren Clinics voelen wij ons verantwoordelijkheid voor ieder individu. Wij geven eerlijk en betrouwbaar advies en garanderen een mensgerichte, persoonlijke benadering. Wij geloven in een wereld van menslievende cosmetische zorg waarbij iedereen zich goed voelt van binnen en van buiten.

Verwijderen steelwratten Utrecht

Het maken van een afspraak

Het is mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts bij ons op consult te komen. Wij zijn direct toegankelijk. Voor het maken van een afspraak voor een intake of een behandeling verwijzen wij je naar het online afsprakensysteem. Dit is een eenvoudige tool die je kunt vinden op de website bij de oranje of beige knoppen met: 'Maak een afspraak hier'. Je kunt kiezen voor een intake of voor een behandeling. Heb je de behandeling nog niet eerder ondergaan bij Van Dinteren Clinics? Maak dan eerst een afspraak voor een intakegesprek.

Heeft u een afspraak en bent u verhinderd? Meldt u zich dan minimaal 48 uur voorafgaand aan de afspraak af. Anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Gratis huidanalyse bij Van Dinteren Clinics Utrecht

Kennismaking en consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er altijd eerst een gratis intakegesprek plaats. Er wordt een huidanalyse uitgevoerd door middel van het huidanalyse apparaat de Observ. Dit apparaat maakt zichtbaar wat we met het blote oog niet kunnen zien. Hiermee kunnen we min of meer in de huid kijken en kunnen huidproblemen zichtbaar worden die nog niet aan de oppervlakte zijn. Het wordt zo mogelijk om eventuele huidproblemen al voor te zijn.

Tijdens het intakegesprek gaan we samen opzoek naar de best passende behandeling. Waarbij je gerichte adviezen krijgt over zelfmanagement met als doel dat je weer zo snel mogelijk lekker in zijn vel zit. Het eerste consult duurt gemiddeld een 30-45 minuten en is gratis en vrijblijvend. Als je een verwijsbrief hebt van de arts dan vragen wij je die mee te nemen naar het intakegesprek.

Maak een afspraak


Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake
Lgbt vriendelijk

Van Dinteren Clinics verwelkomt iedereen die een huidanalyse wil, een huidklacht of huidaandoening heeft en daar graag deskundig advies over wilt. Bij van Dinteren Clinics oordelen we niet. Je hoef je dus niet te schamen voor een huidklacht of iets dergelijks. Iedereen is welkom en wij helpen je graag! 

Reminder: skin improvement is genderless. 

Van Dinteren Clinics werkt nauw samen met artsen

Samenwerking met artsen en specialisten

Wij werken samen met de huisartsen van Nieuw-Plettenburg in Utrecht om zo cliënten te helpen op de best mogelijke manier. Ook hebben wij een groot netwerk van plastisch chirurgen, dermatologen en cosmetisch artsen.  

Huidtherapeut Mariska is onmiskenbaar voor het bieden van optimale cosmetische zorg. Haar huidverbetering zorgt voor een gezonde en frisse uitstraling!

Plastisch chirurg Prof. dr. B. van der Lei

Zij gingen jou al voor! 

Mijn huid ziet er veel rustiger uit

Heel prettig geholpen door Mariska. Door haar expertise ziet mijn huid er veel rustiger uit. De producten die ze aanraadt werken goed. Ik ben zeer tevreden!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Lotte

Al in 4 weken zichtbaar verbetering

Ik heb advies op maat gekregen en ook wordt ik online goed begeleid in het gebruik van de middelen. Ik zie na 4 weken zichtbaar verbetering en voel me al meer zelfverzekerd!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Marleen

Goede kwalitatieve producten

Op een laagdrempelige manier persoonlijk advies over je huid, met aanvullend aanbevelingen voor goede kwalitatieve producten!


Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Kristel
Wij helpen je graag bij Van Dinteren Clinics

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag! 

    Bel naar 085 0163 646 of stuur je vraag in via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.