XL hair behandeling Utrecht

XL Hair® 

Overweeg jij een behandeling tegen haaruitval? De XL Hair® is de manier om je haardos weer terug te krijgen!

Maak een afspraak

Kom langs voor een vrijblijvende intake
XL hair behandeling Utrecht

   XL Hair® is een nieuwe behandelmethode middels mesotherapie tegen haarverlies. De behandeling zorgt voor extra stimulatie van de haargroei in bestaande haarfollikels. Dunner wordend haar kan aangepakt worden met XL Hair® wat dikker en steviger haar oplevert.

  Door de XL Hair® behandeling neutraliseert de functionele disbalans en herstelt de haarfollikelfunctie wat resulterend in nieuwe haargroei. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

XL hair behandeling Utrecht

De behandeling

  Tijdens de behandeling wordt het vitamine complex bij de haarzakjes geïnjecteerd. Soms kan dit gevoelig zijn, maar de behandeling is niet pijnlijk.

  XL Hair® wordt voor een optimaal resultaat gevolgd in kuurvorm die 8 tot 12 weken duurt. De kuur voor mannen bestaat uit 6 behandelingen. Gedurende de eerste 4 weken vindt wekelijks een behandeling plaats, vervolgens om de week nog 2 behandelingen. Vrouwen daarentegen volgen een kuur van 8 behandelingen. De eerste 4 weken vindt de behandeling wekelijks plaats. De laatste 4 behandelingen worden om de week uitgevoerd. 

  Van een herstelperiode is bij XL Hair® geen sprake. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden en bezigheden hervatten.

Resultaten uit klinisch onderzoek

  In een klinisch onderzoek werden 47 patiënten (32 vrouwen, 15 mannen) met milde tot ernstige haaruitval geïncludeerd. Patiënten volgden het behandelprotocol; mannen kregen 6 en vrouwen 8 behandelingen met XL Hair®, aangevuld met thuisgebruik van AD Hair Energizer Hairspray. Na 12 weken stopte de haartuitval bij 61% van de vrouwen en 41% van de mannen. Na 24 weken was nieuwe haargroei significant toegenomen: bij vrouwen 73% en bij mannen 63%. Beide groepen gaven een zeer hoge tevredenheid aan van 85% met zichtbare verbetering (1-3).


  De oplossing vaar haaruitval bij mannen

De oplossing voor haarverlies bij vrouwen bij Van Dinteren Clinics

Indicaties

  • Alopecia Androgenetica 
  • Alopecia Areata
  • Andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
  • Er moeten nog haarfollikels aanwezig zijn
XL hair behandeling Utrecht

Ondersteunende producten

Voor het beste resultaat adviseren wij om het behandelprotocol met XL-Hair® te combineren met ondersteunende producten voor thuisgebruik (AD Daily Care):

 • Hair Energizer Spray, geurloze, niet vette haarspray die dagelijks wordt ingemasseerd op de hoofdhuid
 • ScalpFit Shampoo, om de hoofdhuid goed te reinigen op de dag van de behandeling met XL Hair®
 • Revitalix shampoo, een onderhoudsshampoo voor dagelijks gebruik
Charlotte Oosterwijk huidtherapeut bij Van Dinteren Clincs

Wil jij weer die volle bos met haar?

Dan biedt de XL Hair® behandeling de oplossing! Maak een afspraak voor een intake en wij helpen je graag verder.