Laser ontharen Utrecht


De nr. 1 kliniek voor laser ontharen Utrecht

Laser ontharen Utrecht

Op naar die gladde, haarvrije huid! 

  Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Ben jij hier helemaal klaar mee? Dan biedt laserontharing de uitkomst voor jou!

Zij gingen jou al voor! 

Direct al meer zelfverzekerd in bikini

Kort na de eerste behandeling voor laser ontharen ben ik op vakantie gegaan. Direct merkte ik een groot verschil met een vermindering van haargroei. Ik voel mij nu meer zelfverzekerd in bikini!

Laser ontharen Utrecht goedkoop

Caitlin

Echt een aanrader 

Vorige week een bezoek gebracht bij Van Dinteren Clinics vestiging Utrecht en werd positief verrast door hun aanpak en service. Kortom: je krijgt daar waar je voor komt, echt een aanrader.

Van Dinteren Clinics Huidtherapie Utrecht
Wouter

Al in 4 weken zichtbaar resultaat 

Ik voel mij meer zelfverzekerd sinds de behandeling. Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Marleen
Laser ontharen Utrecht


 • Altijd dezelfde huidtherapeut als behandelaar 
 • Wij werken met de beste en sterkste laser die er is (Duetto MT EVO)
 • Veilig en effectief
 • Geschikt voor alle huidtypen 
 • Geen wachttijden
 • Persoonlijk en betrokken huidtherapeuten 
 • Je wordt behandeld door HBO of universitair geschoolde huidtherapeut
Laser ontharen Utrecht

De behandeling

Voordat een laserbehandeling voor definitieve ontharing wordt uitgevoerd, vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats. De huidtherapeut zal door het uitvragen van specifieke gegevens (medicatiegebruik, zongedrag, gezondheid) bepalen of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Tijdens de laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Dit proces is alleen effectief als de haren in de juiste haargroei fase zitten. Het is echter zo dat haren niet allemaal tegelijk in hetzelfde stadium bevinden. Om die reden zijn meerdere laserbehandelingen nodig. Gemiddeld zijn 6 tot 10 behandelingen voldoende. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van het behandelgebied. Na elke behandeling merk je verschil in vermindering van de haargroei. De behandelde haren vallen na 2 tot 4 weken uit: het lijkt alsof ze groeien maar de afgestorven haren worden door de huid naar buiten geduwd. Met als resultaat een gladde, haarvrije huid! 

Laser ontharen Utrecht

De gouden standaard voor laserontharing 

Met trots kunnen wij zeggen dat wij werken met werelds beste laser (Duetto MT EVO) waarmee we veilig en effectief ieder huidtype kunnen behandelen. Met deze krachtige laser worden haren makkelijk, snel en comfortabel verwijderd. De Duetto MT EVO maakt gebruik van twee type lasers, de Alexandrite van 755 nanometer en de Nd:YAG van 1064 nanometer. Naast dat deze laserbronnen los van elkaar gebruikt kunnen worden, is het ook mogelijk om beide golflengtes te combineren voor een veilige behandeling voor alle huidskleuren. Met zijn 3.7kVa vermogen is deze laser één van de krachtigste lasers ter wereld. Hierdoor is deze laser geschikt om alle Fitzpatrick huidtypes (1 t/m 6) te behandelen. Tevens beschikt de Duetto MT EVO over een koelsysteem dat verwerkt zit in de behandelkop, hiermee wordt tijdens het behandelen de huid direct gekoeld om de verhitting in de huid te beperken en de behandeling aangenamer te maken. Door de koeling van de opperhuid wordt de kans op verbranding geminimaliseerd en voelt laserontharing comfortabel. 

Zeer tevreden over het resultaat 

Ik heb nu 2 laserbehandelingen ondergaan bij Van Dinteren Clinics en ben zeer tevreden over het resultaat tot op heden. Ik zou Van Dinteren Clinics sterk aanbevelen!

Laser ontharen Utrecht

Maarten

Geen ingegroeide haren meer 

Sinds ik ben gestart met laser ontharing bij Van Dinteren Clinics heb ik geen last meer van ingegroeide haren. Echt een aanrader! 


Laser ontharen Utrecht

Connie

Laser ontharen benen Utrecht

Indicaties

 • Cosmetisch storende haargroei
 • Hypertrichose (overbeharing)
 • Hirsutisme (overbeharing bij een vrouw volgens een mannelijk patroon)
 • Hidradentitis suppurativa (ontstekingen in plooien zoals oksels en liezen)
 • Pseudofolliculitis barbae (irritatie na scheren baardstreek)
 • Sinus pilonidalis (haarnestcystes in de bilspleet)
Laser ontharen transgender Utrecht

Steeds meer mensen kiezen voor definitieve laser ontharing. In eerste instantie is het een investering in jezelf, op langere termijn bespaar je geld ten opzichte van andere onthaarmethodes. Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake voor meer informatie en profiteer nu van de 7+1 actie!