Laser voor huidverjonging

Laser voor huidverjonging

Naarmate je ouder wordt verlies je collageen in de huid. Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam en geeft stevigheid aan de huid. Door middel van de laserbehandeling met de Duetto MT EVO kunnen we de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. 

Huidverjonging dmv laser Utrecht


Naarmate je ouder wordt verlies je collageen in de huid. Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam en geeft stevigheid aan de huid. Door middel van de laserbehandeling met de Duetto MT EVO kunnen we de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Deze laser dringt diep door in de huid en zorgt voor een verbeterde huidstructuur. De laser voor huidverbetering wordt ingezet bij acne, rosacea, roodheid, huidverjonging en littekens. Er worden tussen de 4 á 6 sessies geadviseerd met een interval van 4 weken. De beste resultaten van de behandeling zijn zichtbaar tussen de 3 en 6 maanden. Na de behandeling is de huid licht rood van kleur. In overleg kan de huid de dagen na de behandeling schilferen om zo de dodehuidcellenlaag te verminderen.

Stap 1: Er wordt gebruik gemaakt van de air brush techniek met de Nd:YAG (1064nm) laser. Met een kleine spot wordt de huid verwarmd wat zorgt voor stimulatie van het collageen en zo egalisatie van de huid bevordert. Imperfecties worden hiermee aangepakt en wordt er gefocust op het verminderen van roodheden in de huid. 
Stap 2: Tot slot wordt er een peeling op de huid aangebracht om de bovenste huidlaag te verfrissen. Dit geeft een stralende glans en zorgt dat de bovenste huidlaag wordt verstevigd. De huid ziet er direct gaver en stralender uit. 

Kosten:
Gezicht € 299,- 
Gezicht en hals € 349,-

Huidverjonging dmv laser Utrecht

Op naar een gave huid!