IPL behandeling Utrecht


Laser huidverjonging 

Naarmate je ouder wordt verlies je collageen in de huid. Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam en geeft stevigheid aan de huid. Door middel van de laserbehandeling met de Duetto MT EVO kunnen we de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Deze laser dringt diep door in de huid en zorgt voor een verbeterde huidstructuur. Er worden tussen de 4 á 6 sessies geadviseerd met een interval van 4 weken. De beste resultaten van de behandeling zijn zichtbaar tussen de 3 en 6 maanden.  


Huidverjonging door middel van 4 stappen: 
Stap 1: Door middel van de combi mogelijkheid van de Nd:yag laser (1064nm) en de Alexandrite laser (755) wordt er gewerkt aan de facial skin rejuvenation. Dit zorgt voor het verbeteren van de egalisatie van de huid en verminderd pigmentvlekken en roodheden. 
Stap 2: Vervolgens wordt er door middel van de Nd:yag laser short pulse diepere imperfecties aanpakt en nog meer gefocust op het verminderen van de roodheden in de huid. Hierbij worden warmtepieken in de huid afgegeven. 
Stap 3: Door middel van het verwarmen van de huid met de Nd:yag laser long pulse wordt de aanmaak van het collageen gestimuleerd. Dit is voor een verstrakkend en liftend effect. 
Stap 4: Tot slot wordt er een peeling op de huid aangebracht om de bovenste huidlaag te verfrissen. Dit geeft een stralende glans en zorgt dat de bovenste huidlaag wordt verstevigd. De huid ziet er direct gaver en stralender uit. 


Kosten: 
Gezicht € 249,- 
Gezicht en hals € 349,-

De beste huidverzorging

Op naar een gave huid!