Droge huid behandelen Utrecht


Droge huid 

Mist jouw huid een natuurlijke glans, heb je snel last van een trekkerig gevoel en heb je soms schilfertjes op de huid? Dan heb je waarschijnlijk een droge huid!

Een doffe of droge huid kan zowel voorkomen bij mannen als bij vrouwen. Dit kan ontstaan door verschillende oorzaken zoals dehydratatie, stress, hormonale veranderingen, ongezonde levensstijl en een ophoping aan dode huidcellen. Een droge huid kan ervoor zorgen dat u er vermoeid en ongezond uitziet.

Gelukkig zijn er ook verschillende manieren om een droge huid te verminderen of te voorkomen. Zo kan je kiezen voor één van de volgende behandelingen om afscheid te nemen van jouw droge huid. 

Skinboosters

Lira peelings

TCA-peeling

SkinPen

Maak een afspraak


Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake
Huidtherapie Utrecht Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh Hoograven

Adviezen

  • Het is tijd om je huidverzorging naar een nieuw niveau te tillen! Reinig je huid met de milde Cleanser pH5 Foam van Skintech. Deze multifunctionele cleanser is zeer geschikt voor de gevoelige, droge en beschadigde huid. 
  • Bescherm je huid met een extra rijke kalmerende en hydraterende crème zoals de Nutritive ACE creme van Skintech. Deze creme is een sterke antioxidantcrème en bevat de vitamines A, C en E in pure, gecapsuleerde vorm. Deze komen vrij in de huid waardoor ze bijdragen aan het voeden van de huid, verstrakking van het weefsel en de aanmaak van collageenvezels, resulterend in versteviging van de huid.
  • Ga niet te vaak en te lang onder de douche of in bad.
  • Beperk het aantal keer dat je onder de douche of in bad gaat, en douc
  • Door water droogt je huid uit. Ga daarom niet te lang onder de douche of in bad en kies niet voor heet water maar warm water. 
  • Gebruik geen scrubs, maar gebruik een peeling voor thuis met glycolzuur. Behalve dat dit zuur de dode huidcellen verwijderd zorgt het ook voor extra hydratatie. 
  • Onderga maandelijks huidverbeterende behandelingen om je huid te hydrateren en te versterken. 

keratosis pilaris behandelen Utrecht

Op naar een gave huid! 

Het hebben van een droge huid kan vervelend zijn! Loop er daarom niet langer mee! Maak een eenvoudig een afspraak en krijg snel een gave en stralende huid.