Littekenbehandeling Van Dinteren Clinics


Dermapen

Heb je last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de dermapen behandeling de perfecte behandeling voor jou! De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en leeftijden.

De huid heeft door invloeden van buitenaf veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht, uitlaatgassen en airconditioning, maar ook roken, voeding en een tekort aan vocht spelen parten in hoe lang dat fijne gladde velletje blijft. Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid. Collageen en elastine in de huid nemen af en er ontstaan rimpeltjes of vlekjes (bij invloeden zoals het zonlicht).

Ook mensen met acné (in méér of mindere mate) is één van de oorzaken van de ontsierende littekens en/of pigmentvlekjes op de huid. Al het bovenstaande is prima te behandelen met de dermapen.

Behandeling Dermapen bij Van Dinteren Clinics

Indicaties

  • (Acne)littekens
  • Rimpels en fijne lijntjes 
  • Grove poriën
  • Algehele huidverbetering  
  • Voorbehandeling van cosmetisch chirurgische ingrepen

De behandeling

De huid wordt gereinigd en vervolgens wordt een serum aangebracht. Door middel van de tussenvloeistof kan de dermapen goed over de huid glijden. Daarnaast komt het serum op deze manier in de juiste huidlaag terecht door de kanaaltjes die worden gemaakt met de dermapen. De behandeldiepte kan variëren. Dit is afgestemd op het te behandelen huidoppervlak en de situatie. Het aantal behandelingen is vooraf lastig aan te geven., maar gemiddeld kan je uitgaan 4 behandelingen. Uiteraard is het aantal behandelingen afhankelijk van de indicatie en het herstellend vermogen van de huid. 

Resultaten 

  • De huid wordt steviger, strakker, gladder en egaler
  • Rimpels verminderen
  • Poriën worden minder zichtbaar
  • Vermindering roodheid
  • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
Dermapen behandeling Utrecht

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid enige tijd rood en is de huid de eerste 4 weken gevoeliger voor zonlicht. Daarom is het van belang om de voorgeschreven huidverzorgingsproducten te gebruiken waaronder een hoge beschermingsfactor. Het is belangrijk dat de huid voldoende is afgekoeld na de behandeling. Wees daarom voorzichtig de eerste dagen na de behandeling met intensief te sporten, naar de sauna te gaan of gebruik te maken van een hete douche. 

Collageenstimulatie kan tot 6 maanden doorwerken na de laatste behandeling. Zolang kunt u nog profijt hebben van de behandeling en tot maanden kan het litteken nog verbeteren. Het is wel belangrijk om u te realiseren dat littekenweefsel nooit volledig zal verdwijnen. 

Dermapen behandeling bij Van Dinteren Clinics voor een gave huid

Kosten en vergoeding zorgverzekering

Litteken: 
< 5cm: € 75,-
< 10cm: € 90,-
> 10cm: VA € 125,-

Gezicht
Gedeelte gezicht (1/3): € 125,-
Gezicht (2/3): € 150,-
Hele gezicht: € 175,- 
Gezicht+ hals: € 200,-


Kuur gezicht 4x : € 650
Kuur gezicht + hals 4x : € 700,-

Striae
Klein gebied (bv. borsten): € 90,-
Middelgroot (bv. buik): € 175,-
Groot (bv. bovenbenen): € 225,-
Extra groot gebied: € 275,-


Bij een aanvullende verzekering kan je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoeveel vergoeding bij jou van toepassing is.

De beste huidkliniek van Utrecht

Op naar een gave huid! 

Maak een afspraak en we maken samen een plan om jouw huid weer te laten stralen. Je bent van harte welkom!