Resultaten peelings Van Dinteren Clinics Huidtherapie Utrecht


Fruitzuur peelings - Lira 

Heb jij een grauwe of vale huid? Dit kan je er vermoeid uit laten zien. Je huid oogt dof en is onvoldoende gehydrateerd. Doordat je ouder wordt gaat de kwaliteit van je huid achteruit. 

Maar waardoor krijg je eigenlijk een grauwe huidskleur, hoe komt dat precies? Het begint bij een afname van de talgproductie in je huid en een vertraging van de celdeling. Daarbij spelen zon, roken, stress en hormonale veranderingen een grote rol bij de kwaliteit van je huid. Wil jij je huid weer laten stralen? De peelings van Lira helpen je daarbij!

De peelings van Lira zijn specifiek gericht op het verbeteren van de huidconditie en huidstructuur. Voor iedere indicatie is er een geschikte chemische peeling of fruitzuur peeling. Maak een afspraak voor een gratis intake om te informeren welke peel jouw huid laat stralen! 

Huidtherapeut Utrecht Mariska van Dinteren

Indicaties 

 • Acne
 • Littekens
 • Fijne lijntjes
 • Grauwe en futloze huid
 • Grove poriën
 • Oppervlakkige pigmentvlekjes
 • Keratosis pilaris

De behandeling

De huidtherapeut past een serie op maat gemaakte peeling behandelingen toe om de huid te behandelen en het gewenste resultaat te behalen. Een peelingbehandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten. Na het reinigen van het te behandelen gebied wordt de peelingvloeistof aangebracht. De bovenste huidlaag wordt door de actieve ingrediënten in peeling verwijderd. Je ervaart een lichte tot intense prikkeling op je huid. Tevens kan er een lichte roodheid ontstaan. Als de inwerktijd van de peeling is verstreken, wordt de peeling geneutraliseerd. Dit is niet in alle gevallen nodig. Eventueel wordt er retinol (vitamine A) aangebracht op de huid. Dit versnelt de celdeling waardoor waardoor de behandeling intensiever wordt. Bij enkele peelings kan je huid gemiddeld 3-10 dagen gaan schilferen. Houd hier rekening mee. Het kan natuurlijk zijn dat er geen schilfering plaatsvindt. Dit betekent niet dat de peeling niet gewerkt heeft.

Acnebehandeling resultaten Van Dinteren Clinics

Welke Lira peelings gebruiken wij?

Glycolzuurpeeling (hydroxy 30 rebuilder)
Vermindert fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de huidtextuur en pigmentatie en bouwt een gezonde huid op. Glycolzuur zorgt voor een diepe penetratie in de huid waardoor de celdeling wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor hydratatie van de huid en pakt daarnaast zonbeschadigingen aan en werkt onzuiverheden naar buiten. De peeling is breed in te zetten voor verschillende huid problemen.

Salicylzuurpeeling (sal pulp definer)
Verheldert de teint, vermindert acne en zorgt voor een betere balans van de huid. Salicylzuur zorg voornamelijk voor verweking van de bovenste huidlaag waardoor deze sneller wordt vernieuwd. De peeling werkt daarnaast talg-oplossend en is hierdoor zeer geschikt voor de acnehuid. 
Melkzuurpeeling (lactic clear definer)
Melkzuur heeft een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigment problemen te behandelen of de huid op te frissen. Dit zuur stimuleert de celdeling, zorgt voor dermale hydratatie en verbetert de teint. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie. Dit zuur is ideaal geschikt voor elk huidtype.

Jessnerpeeling (mineral jessner rebuilder)
Corrigeert fijne lijntjes, verlicht pigmentvlekken en vermindert acné-littekens. Door de veschillende zuren die in de peeling zitten verwerkt heeft deze peel een zeer positief effect op acne en pigmentatie. 

Retinolpeeling (mineral retinol solution)
Deze oplossing is op basis van vitamine A. Het geneest, herstelt en onthult een mooiere huid. Deze oplossing kan worden gebruikt als een anti-aging behandeling of als tweede booster om vele andere peelings te versterken. Hoofdbestandsdelen zijn 4% retinol, colloïdaal zilver en colloïdaal goud. Hij kan na elke peeling worden aangebracht en zorgt voor een versterkt effect. Het versnelt het schilferingsproces en maakt het huidoppervlak gladder zonder hierbij te irriteren.


Peelings geschikt voor de zomer:
De pompoenzuurpeeling en de vitamine C peeling kunnen het gehele jaar worden ondergaan. Na de behandeling heeft de huid geen hersteltijd en wordt de huid NIET gevoeliger voor zonlicht.
Pompoenzuurpeeling (pumpkin plus definer)
Pompoenenzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen van de epidermale huidlaag. Tevens werkt het als een van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakt. De zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. De combinatie van deze ingrediënten hebben een zeer positief effect op anti-aging, acne en pigmentatie.
Vitamine C peeling (vita brite)
De vitamine C peeling is een prachtig verhelderende formule perfect voor cliënten die direct resultaat willen zonder downtime. In de peeling zit 30% vitamine C verwerkt en 5% amandelzuur. Het geeft een intense verlichting, versteviging en hydratatie. Ideaal voor het behandelen van pigment en een zonbeschadigde huid. Hij is daarnaast goed inzetbaar bij een droge en/of vochtarme huid.

Wat doet retinol?

 • Het regenereert het collageen in de huid
 • Werkt opspannend en liftend voor de huid
 • Hydrateert van de bovenste huidlagen
 • Verbetert de doorbloeding van de huid
 • Antirimpel effect

Kosten

Peeling gelaat losse behandeling € 85,-
Peeling gelaat kuur 4 behandelingen (10% korting) van € 340,- naar € 306,-
Peeling rug losse behandeling € 125,-
Peeling rug kuur 4 behandelingen (10% korting) van € 500,- naar € 450,-

Pigment behandeling Utrecht

Op naar een gave huid! 

Maak een afspraak en we maken samen een plan om jouw huid te laten stralen.