Droge huid behandelen Utrecht

Steelwratten

Steelwratten, ook wel bekend als fibromen zijn onschuldige en veel voorkomende huiduitstulpingen. Ze komen bij 25% van de bevolking voor en zijn vaak op verschillende plekken op het lichaam te vinden. Denk aan de hals, oksel, onder de bh-rand, romp en rond de oogleden.

Maak een afspraak

Kom langs voor een vrijblijvende intake
Steelwratjes verwijderen


De wratjes zijn opgebouwd uit bindweefsel en kunnen verschillen in grootte. Van 1-2 mm tot wel 2 cm. De naam steelwratten heeft te maken met het feit dat de laesie met een steeltje aan de huid vast zit.

Wij bieden de volgende optie aan om fibromen te verwijderen:

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Jarenlang heb ik een bultje gehad op mijn neusvleugel. Na de behandeling met elektrocoagulatie is deze volledig verdwenen. Ik ben superblij met het resultaat! 

Connie

Oorzaken

Steelwratten ontstaan vaak op oudere leeftijd of vermeerderen zich vervolgens met de jaren. Daarnaast kan wrijving van kleding of sieraden het ontstaan van steelwratten uitlokken. Je kan thuis niets doen om steelwratten te voorkomen. Door middel van elektrocoagulatie kan het steeltje waar het wratje met de huid vast zit worden gecoaguleerd. Op deze manier laat de steelwrat makkelijk los en geneest het plekje vanzelf. Thuis kan thuis weinig doen om fibromen te voorkomen of te verhelpen

Sara van Velzen huidtherapeut bij Van Dinteren Clinics

Wij vinden het belangrijk dat je 100% op je gemak voelt

Daarom bieden we je graag een gratis en vrijblijvende intake aan om kennis te maken.

Maak een afspraak


Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake