Dé kliniek voor huidverbetering en laser in Utrecht! 

 • Ervaren huidtherapeuten
 • De nieuwste en beste lasers
 • Eerlijk en betrouwbaar advies
 • Resultaatgerichte behandelingen
 • Laagdrempelig toegang dmv een gratis huidanalyse 
Hannelore Zwitserlood

Wow, wat ben ik blij dat ik deze kliniek heb ontdekt! Na vier behandelingen ziet mijn huid er zoveel beter, rustiger en gelijkmatiger uit.

Hannelore Zwitserlood
Laser ontharen Utrecht

Wij willen het beste halen

uit jouw huid

Heb jij last van couperose, pigment, acne, ongewenste haargroei, (vroegtijdige)huidveroudering of een andere huidaandoening dan ben je bij Van Dinteren Clinics aan het juiste adres! 

Voor het creëren van een egale, gezonde huid kan je bij ons rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. Door jarenlange ervaring kun je erop vertrouwen dat al onze behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd. Daarnaast werken wij nauw samen met artsen. Allemaal om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Ik krijg allemaal complimentjes en ik gebruik eigenlijk geen foundation meer. Na 2 behandelingen al zoveel resultaat!

Nicole Ekdom
Cadeaubon huidtherapeut Utrecht

Verras een speciaal persoon

Met een Van Dinteren Clinics Cadeaubon

Hiermee zit je altijd goed! 


Cadeaubon huidtherapeut Utrecht

Veelgestelde vragen

Voor wie is een behandeling bij Van Dinteren Clinics?

Bij Van Dinteren Clinics is iedereen welkom die een huidklacht of huidaandoening heeft en daar graag deskundig advies over wil. Maar ook als je gewoon geïnteresseerd bent in hoe jij je huid kan verbeteren. Heb je bijvoorbeeld last van pigmentvlekken, acne, littekens, roodheden, cellulite, (vroegtijdige) huidveroudering of haarverlies? Bij Van Dinteren Clinics ben je aan het juiste adres! Een intake is tevens online mogelijk. Ideaal om tussen de bedrijven door je vragen te stellen aan de huidtherapeut. Op deze manier heb je snel en eenvoudig snel weer een stralend gezonde huid. Reminder: skin improvement is genderless!

Hoe gaat een intake in zijn werk?

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er altijd eerst een intakegesprek gevoerd. Tijdens dit gesprek worden klacht(en), (hulp)vragen en verwachtingen besproken. Er wordt een huidanalyse uitgevoerd en om die reden vragen wij u om zonder make-up naar de kliniek te komen. Tijdens het intakegesprek krijg je een persoonlijk advies over welke huidverzorging en behandelmogelijkheden het beste zijn voor jouw huid. Ook worden eventuele risico’s en het te verwachten resultaat besproken. Het eerste consult duurt gemiddeld een 30-45 minuten en is gratis en vrijblijvend. Als je een verwijsbrief hebt van de arts dan vragen wij je die mee te nemen naar het intakegesprek.

Hoe kan ik jullie het snelst bereiken?

Door contact op te nemen via de mail info@vandinterenclinics.nl of door te bellen naar 085 0163 646.

Hoe zit het met mijn privacy?

Je gegevens worden optimaal beveiligd door het softwareprogramma Skinadmin waarin een cliëntdossier voor je wordt aangemaakt. Dit dossier is enkel toegankelijk voor de huidtherapeut.

Kan ik ook samples of proefverpakkingen kopen van de huidverzorgingsproducten?

Om een product daadwerkelijk te beoordelen en hiervan resultaat te ervaren zijn wij ervan overtuigd dat dit niet mogelijk is door middel van een sample of proefverpakking. Om aan de producten te wennen, waarvan sommige met hoge actieve werkstoffen, heeft dit tijd nodig. Met een sample of proefverpakking kan enkel de structuur van het product worden ervaren, niet de werking ervan. De producten waarmee wordt samengewerkt (speciaal ontworpen voor artsen en huidtherapeuten) worden verdragen door de meest gevoelige huid. Mocht je alsnog op een bepaalde manier niet goed reageren op het product dan krijg je het aankoopbedrag gewoon terug!

Waarom wordt er met verschillende merken gewerkt?

Alleen de beste van de beste producten zijn opgenomen in het assortiment van Van Dinteren Clinics. Huidverbeterende producten die daadwerkelijk effectief zijn en die zorgen voor het verfijnen van fijne lijntjes, het verbeteren van de poriestructuur, het tegengaan van pigmentatie en het verminderen van acne. Na een lange tijd van onderzoek is er een selectie gemaakt van verschillende merken en producten die gezamenlijk leiden tot daadwerkelijke huidverbetering!

Gave huid

Vernieuwend bedrijf, modern, professioneel en laagdrempelig met een persoonlijke sfeer. Ik ben erg tevreden, ook met de fijne producten!

Maartje

Op naar een gave, stralende huid!

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis huidanalyse
Wij vinden het belangrijk dat je goed wordt voorzien van informatie over hoe jouw huid het beste kan verbeteren. Daarom verwelkomen wij je graag op een laagdrempelige wijze voor een gratis huidanalyse. Naast dat je al je vragen kunt stellen aan de huidtherapeut kunnen we ook foto's maken met het huidanalyse apparaat de Observ. Hierbij krijg je een duidelijk beeld hoe het écht gaat met jouw huid. 

Na een gratis huidanalyse weet je:

 • Hoe jij een gave huid krijgt 
  • Welke huidverzorgingsproducten goed werken voor jouw huid
  • Welke behandelingen werken voor jouw huid om deze weer te laten stralen

   Maak eenvoudig en snel een afspraak via het online afsprakensysteem door te klikken op de button hieronder en kies een dag en tijd uit die jouw het beste uitkomt. 

Zij gingen jou al voor! 

Mijn huid ziet er veel rustiger uit

Heel prettig geholpen door Mariska. Door haar expertise ziet mijn huid er veel rustiger uit. De producten die ze aanraadt werken goed. Ik ben zeer tevreden!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Lotte

Al in 4 weken zichtbaar verbetering

Ik heb advies op maat gekregen en ook wordt ik online goed begeleid in het gebruik van de middelen. Ik zie na 4 weken zichtbaar verbetering en voel me al meer zelfverzekerd!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Marleen

Persoonlijk advies 

Op een laagdrempelige manier persoonlijk advies over je huid, met aanvullend aanbevelingen voor goede kwalitatieve producten!


Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Kristel


Download onze tips

voor een gave huid!

 • Je ontdekt wat de beste anti-aging is
 •  Wat bijna niemand weet over huidproducten
 • Hoe producten het beste worden opgenomen in de huid
 • Wat de basis is voor iedere huidverbetering
 • Hoe je geld kan besparen op huidverzorging
 • Hoe je voorkomt dat je niet dezelfde fouten maakt als anderen 
50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang
Gratis download
E-book Mariska van Dinteren over wat bijna niemand weet over huidverzorging

Van Dinteren Clinics

Ons verhaal