Een gezichsbehandeling bij Van Dinteren Clinics het ideale cadeau!

Facials

Naast intensieve huidbehandelingen bieden wij ook verwennende professionele gezichtsbehandelingen aan die stappen omvatten zoals reiniging, dieptereiniging, massage en hydratatie. De ideale verwennerij voor jezelf, of om weg te geven! 

De behandeling

VDC Silver facial 45 min.Deze facial is speciaal afgestemd op mannen en vrouwen met weinig vrije tijd. Je huid wordt namelijk gehydrateerd in minder dan een uur. De facial bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, nek-schoudermassage gecombineerd met een masker. Afsluitend wordt er huidverzorging aangebracht passend bij jouw huid. Na de behandeling ben je weerklaar om je werkzaamheden te hervatten of om een gezellig een avondje op pad te gaan! 

VDC Golden facial 75 min.Deze uitgebreide facial is gericht op ontspanning en een diepe hydratie van de huid. De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, het eventueel epileren van de wenkbrauwen, gelaat, nek- en schoudermassage. Na de innovatieve massages zal de elasticiteit van de huid verbeteren en ervaart je een gevoel van welbehagen. De facial wordt afgesloten met een speciaal masker dat zorgt voor een sterk hydratie en liftend effect. Na de behandeling voelt je huid weer zacht en voel jij je weer als herboren! 

Cadeaubon bij Van Dinteren Clinics

Het perfecte cadeau

    Ben jij opzoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, een verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een Van Dinteren Clinics gift voucher zit je altijd goed! 

Facials VDC Silver facial 45 min. € 75,-VDC Golden facial 75 min. € 125,-