Altijd al willen weten hoe het écht gaat met jouw huid?

Boek dan nu een Gratis Huidanalyse met Bindweefselmassage. Maak op een laagdrempelige manier kennis met een huidtherapeut en kom erachter hoe je jouw huid weer laat stralen!

Maak hier een afspraak


Normaliter € 60,- nu voor maar € 6,-

Ik krijg allemaal complimentjes en ik gebruik eigenlijk geen foundation meer. Na 2 behandelingen al zoveel resultaat!

Nicole Ekdom

Kom erachter hoe het écht gaat met jouw huid

Onze gratis huidanalyse wordt uitgevoerd door middel van het huidanalyse apparaat de Observ. Hierbij kunnen we in de dieper gelegen huidlagen kijken en zo kunnen we jou het beste advies geven over hoe jij jouw huid het beste kan verzorgen. 

Na de gratis huidanalyse weet je:

  • Hoe jij een gave huid krijgt 
    • Welke huidverzorgingsproducten goed werken voor jouw huid
    • Welke behandelingen werken voor jouw huid om deze weer te laten stralen

Gratis huidanalyse bij Van Dinteren Clinics Utrecht

Na de huidanalyse ontvang je een bindweefselmassage. Het lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit bindweefsel. Het is overal in ons lichaam te vinden en heeft diverse belangrijke functies. Zo geeft het ons lichaam steun en vorm, omhult het spieren, verbindt het lichaamsdelen en organen met elkaar en speelt het een rol bij de stofwisseling, wondheling en afweer.

Door een bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de huid steviger wordt en celvernieuwing sneller plaatsvindt. Voornamelijk het losmaken van verklevingen zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt verbeterd. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren!

Bindweefselmassage Utrecht

Direct na de bindweefselmassage is een stralende glow zichtbaar. De huid is goed doorbloed en alle voedingstoffen vloeien weer goed door het hele gezicht.

De behandeling is uitermate geschikt voor een doffe, slecht doorbloede en verslapte huid maar eigenlijk geschikt voor alle huidtypes. Resultaten zijn direct merkbaar na de eerste behandeling.

Zij gingen jou al voor! 

Al in 4 weken zichtbaar verbetering

Ik heb advies op maat gekregen en ook wordt ik goed begeleid in het gebruik van de middelen. Ik zie na 4 weken zichtbaar verbetering en voel me al meer zelfverzekerd!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Marleen
Mijn huid ziet er veel rustiger uit

Heel prettig geholpen door Mariska. Door haar expertise ziet mijn huid er veel rustiger uit. De producten die ze aanraadt werken goed. Ik ben zeer tevreden!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Lotte

Goede kwalitatieve producten

Op een laagdrempelige manier persoonlijk advies over je huid, met aanvullend aanbevelingen voor goede kwalitatieve producten!


Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Kristel
Hannelore Zwitserlood

Wow, wat ben ik blij dat ik deze kliniek heb ontdekt! Na vier behandelingen ziet mijn huid er zoveel beter, rustiger en gelijkmatiger uit.

Hannelore Zwitserlood
Van Dinteren Clinics tarieven

Maak eenvoudig een afspraak in het online afsprakensysteem voor een Gratis Huidanalyse met Bindweefselmassage voor € 6,-. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt en dan maken we samen een plan om jouw huid weer te laten stralen. Je bent van harte welkom!

Maak hier een afspraak 


Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol=vol!