Huidverzorging voor... 

beste huidverzorging

Rosacea

Last van roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes, bultjes, puistjes en/of ook soms een gevoelige huid? Rosacea is een veel voorkomende huidaandoening in het gezicht, die vooral gezien wordt bij vrouwen van middelbare leeftijd. 


beste huidverzorging

Pigment

Last van donkere en/of lichte vlekjes op de huid? Grote kans dat je vroeger zonschade hebt opgelopen. Met deze producten wordt de pigmentproductie geremd en nieuw aanmaak van pigment voorkomen. 


Gave huid

Huidverjonging

Een ouderwordende huid is prachtig! Maar soms wil je net een wat gavere huid of minder opzichtige lijntjes. Door middel van de juiste crème en thuispeels krijg je die stralende huid van vroeger weer terug. 


beste huidverzorging

Acne

Puistjes, irritaties of gewoon snel last van een onzuivere huid? Met behandeladvies en gebruik van deze huidverbeterende producten is succes gegarandeerd! beste huidverzorging

Droge, gevoelige of beschadigde huid

Last van een gevoelige of rode huid die bijvoorbeeld ook snel geïrriteerd is? Of onderga ja wel eens intensieve laserbehandeling of een chemische peel? Dan zijn deze producten het meest relevant voor jou.
beste huidverzorging

Wat past bij mij?

Weet je niet goed wat jouw huid nodig heeft? Wij helpen je graag! Maak een afspraak voor de optie Intake Gratis Huidanalyse in het online afsprakensysteem. Waarmee verbeter je jouw huid?
Wat is de beste huidverzorging?

Huidverbeterende producten

Huidverbeterende producten

Actieve werkstoffen

Wat is de beste huidverzorging?

Hoge concentraties 

Wat is de beste huidverzorging?

Resultaatgerichte producten 

Wat is de beste huidverzorging?

Geselecteerd door een huidtherapeut 

Wat is de beste huidverzorging?

Producten met wetenschappelijke aantoonbare werking 

Huidanalyse Utrecht

Huidverzorging op maat

Krijg een gave huid door middel van huidverbeterende producten die je zelf thuis kunt aanbrengen! Maar weet jij niet goed welke huidverzorging het beste is voor jouw huid? Wij helpen je graag! We analyseren je huid en bespreken met jou de mogelijkheden om jouw huid weer te laten stralen! Zeg alvast maar gedag tegen je pigmentvlekken, acne, rosacea, fijne lijntjes of onzuiverheden!  

Cadeaubon Van Dinteren Clinics

Het perfecte cadeau

Ben jij opzoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, een verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een Van Dinteren Clinics gift voucher zit je altijd goed! Bestel deze door een bericht te sturen naar info@vandinterenclinics.nl.