Vitamine C peeling UtrechtDé zomerbehandeling van 2023 

Heb jij een grauwe of vale huid? Wil jij je huid wel verbeteren deze zomer maar weet je niet goed hoe? Dan is de zomerbehandeling van Van Dinteren Clinics de behandeling voor jou! Resultaten zijn direct merkbaar na de eerste behandeling.

Zij gingen jou al voor! 

Mijn huid ziet er veel rustiger uit

Heel prettig geholpen door Mariska. Door haar expertise ziet mijn huid er veel rustiger uit. De producten die ze aanraadt werken goed. Ik ben zeer tevreden!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Lotte

Al in 4 weken zichtbaar verbetering

Ik heb advies op maat gekregen en ook wordt ik online goed begeleid in het gebruik van de middelen. Ik zie na 4 weken zichtbaar verbetering en voel me al meer zelfverzekerd!

Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Marleen

Goede kwalitatieve producten

Op een laagdrempelige manier persoonlijk advies over je huid, met aanvullend aanbevelingen voor goede kwalitatieve producten!


Blij en tevreden klant Van Dinteren Clinics
Kristel
Acnebehandeling resultaten Van Dinteren Clinics


Hoe krijg ik die gave huid?

De zomerbehandeling bestaat uit bindweefselmassages en vitamine C peels. Dit is een veilige keus voor huidverbetering in de zomer, zonder downtime met direct resultaat! 

Door middel van de bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid steviger wordt en celvernieuwing sneller plaatsvindt. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

De vitamine C peeling is een verhelderende formule welke direct resultaat geeft zonder downtime. In de peeling zit 30% vitamine C verwerkt en 5% amandelzuur. Het geeft een intense verlichting, versteviging en hydratatie. Ideaal voor het behandelen van pigment en een zonbeschadigde huid. Deze behandeling is daarnaast goed inzetbaar bij een droge en/of vochtarme huid.

Vitamine C peeling Utrecht

Resultaten

  • Een stralende en egale huid
  • Verbeterde hydratatie 
  • Anti-aging
  • Pigment verminderen en onder controle houden
  • Zonbeschadiging tegengaan
  • Een verstevigde huid
  • Een goed doorbloede huid waardoor alle voedingstoffen weer door het hele gezicht komen

Interval: 1-2 weken
Totaal: 3 bindweefselmassages en 3 vitamine C peelings voor maar € 398,-
Resultaat: een huid die summer ready is en die zal stralen als nooit tevoren!

Gratis huidanalyse Utrecht

Op naar een gave huid! 

Maak een afspraak voor de 'Gratis Huidanalyse actie Zomerbehandeling' voor meer informatie en ga met een stralende huid de zomer door! Er is beperkte beschikbaarheid. Vol=vol!