Kraaienpootjes behandelen Utrecht


Kraaienpootjes 

Stoor jij je aan de zogenaamde kraaienpootjes? Of wil je ze voorkomen? Op jonge leeftijd zijn kraaienpootjes alleen zichtbaar als we daadwerkelijk lachen of de ogen samenknijpen. De huid is op dat moment nog elastisch en vol elastine, een belangrijk eiwit in het bindweefsel van het menselijk lichaam. Na het ontspannen van de spieren in het gezicht valt de huid weer terug in de gladgestreken plooi. Door huidveroudering neemt de elasticiteit van de huid af en worden de kraaienpootjes steeds meer zichtbaar. 

Een gezonde leefstijl en goede huidverzorging kunnen er voor zorgen dat je pas op latere leeftijd (in mindere mate) last krijgt van kraaienpootjes. Gelukkig zijn er ook verschillende manieren om deze rimpels rondom de ogen te verminderen of te voorkomen. Zo kan je kiezen voor één van de volgende behandelingen om afscheid te nemen van jouw kraaienpootjes: 

Skinboosters ogen

SkinPen

TCA-peeling

Easy Phen Light

Maak een afspraak


Kom langs voor een gratis en vrijblijvende intake huidverjonging
Behandeling rimpels Utrecht

Op naar een gave huid! 

Weet jij niet welke behandeling het meest geschikt is voor jou? Maak een afspraak voor een gratis intake en dan bekijken we samen welke behandeling jouw kraaienpootjes het meeste zal verminderen/voorkomen!