Online huidadvies voor de beste huidverzorging

Vind de gave huid die je zoekt

Huidverbetering op niveau

Huidtherapeut Utrecht Mariska van Dinteren

Die stralende, gave huid is dichterbij dan ooit!

Claim nu jouw consult. 

Gave huid

Ik heb advies op maat gekregen en ook wordt ik online goed begeleid in het gebruik van de middelen. Ik zie na 4 weken zichtbaar verbetering en voel me al meer zelfverzekerd!

Marleen Bakker

  • Huidverbeterende producten en resultaatgerichte behandelingen, no nonsence! 
  • Eerlijk en betrouwbaar huidadvies van een zorgethicus/huidtherapeut
  • Laagdrempelig toegang tot een deskundig huidadvies van een huidtherapeut 
  • Bespaar geld door geen miskopen meer 
  • Geen wachttijden


Veelgestelde vragen

Voor wie is een behandeling bij Van Dinteren Clinics?

Bij Van Dinteren Clinics is iedereen welkom die een huidklacht of huidaandoening heeft en daar graag deskundig advies over wil. Maar ook als je gewoon geïnteresseerd bent in hoe jij je huid kan verbeteren. Heb je bijvoorbeeld last van pigmentvlekken, acne, littekens, roodheden, cellulite, (vroegtijdige) huidveroudering of haarverlies? Bij Van Dinteren Clinics ben je aan het juiste adres! Een intake is tevens online mogelijk. Ideaal om tussen de bedrijven door je vragen te stellen aan de huidtherapeut. Op deze manier heb je snel en eenvoudig snel weer een stralend gezonde huid. Reminder: skin improvement is genderless!

Hoe gaat een intake in zijn werk?

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er altijd eerst een intakegesprek gevoerd. Tijdens dit gesprek worden klacht(en), (hulp)vragen en verwachtingen besproken. Er wordt een huidanalyse uitgevoerd en om die reden vragen wij u om zonder make-up naar de kliniek te komen. Tijdens het intakegesprek krijg je een persoonlijk advies over welke huidverzorging en behandelmogelijkheden het beste zijn voor jouw huid. Ook worden eventuele risico’s en het te verwachten resultaat besproken. Het eerste consult duurt gemiddeld een 30-45 minuten en is gratis en vrijblijvend. Als je een verwijsbrief hebt van de arts dan vragen wij je die mee te nemen naar het intakegesprek.

Hoe kan ik jullie het snelst bereiken?

Door contact op te nemen via de mail info@vandinterenclinics.nl of door te bellen naar 085 0163 646.

Hoe zit het met mijn privacy?

Je gegevens worden optimaal beveiligd door het softwareprogramma Skinadmin waarin een cliëntdossier voor je wordt aangemaakt. Dit dossier is enkel toegankelijk voor de huidtherapeut.

Kan ik ook samples of proefverpakkingen kopen van de huidverzorgingsproducten?

Om een product daadwerkelijk te beoordelen en hiervan resultaat te ervaren zijn wij ervan overtuigd dat dit niet mogelijk is door middel van een sample of proefverpakking. Om aan de producten te wennen, waarvan sommige met hoge actieve werkstoffen, heeft dit tijd nodig. Met een sample of proefverpakking kan enkel de structuur van het product worden ervaren, niet de werking ervan. De producten waarmee wordt samengewerkt (speciaal ontworpen voor artsen en huidtherapeuten) worden verdragen door de meest gevoelige huid. Mocht je alsnog op een bepaalde manier niet goed reageren op het product dan krijg je het aankoopbedrag gewoon terug!

Waarom wordt er met verschillende merken gewerkt?

Alleen de beste van de beste producten zijn opgenomen in het assortiment van Van Dinteren Clinics. Huidverbeterende producten die daadwerkelijk effectief zijn en die zorgen voor het verfijnen van fijne lijntjes, het verbeteren van de poriestructuur, het tegengaan van pigmentatie en het verminderen van acne. Na een lange tijd van onderzoek is er een selectie gemaakt van verschillende merken en producten die gezamenlijk leiden tot daadwerkelijke huidverbetering!

Op een laagdrempelige manier persoonlijk advies over je huid, met aanvullend aanbevelingen voor goede kwalitatieve producten!

Op een laagdrempelige manier persoonlijk advies over je huid, met aanvullend aanbevelingen voor goede kwalitatieve producten!

Kristel de Jong

Heb je een vraag?

Twijfel niet om contact op te nemen

De beste huidverzorging

Op naar een gave huid! 

Het is mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts bij ons op consult te komen, want wij zijn direct toegankelijk. Voor het maken van een afspraak voor een intake of een behandeling verwijzen wij u naar het online afsprakensysteem. Dit is een eenvoudige tool die u kunt vinden op de website bij de oranje of beige knoppen met: 'Maak een afspraak hier'. U kunt kiezen voor een intake of voor een behandeling. Heeft u de behandeling nog niet eerder ondergaan bij Van Dinteren Clinics? Maak dan altijd eerst een intake afspraak.

Lukt het niet om een afspraak te maken in het afsprakensysteem of heeft u een vraag? Mail dan naar info@vandinterenclinics.nl. Een telefonische afspraak maakt u in het afsprakensysteem.